Яблунівська громада

Чернігівська область, Прилуцький район

«Від серця до серця»

Дата: 28.12.2023 16:38
Кількість переглядів: 72

«Від серця до серця»: поліцейські трьох областей України об’єдналися заради допомоги сім’ям з дітьми, що постраждали від війни

За підтримки Національної поліції України поліцейські Чернігівської, Вінницької та Чернівецької областей спільно з міжнародними та волонтерськими організаціями об’єднали зусилля, щоб допомогти і підтримати тих, кому зараз найважче – дітям-сиротам і малечі, яка на війні втратила одного з батьків, а також сім’ям, які змушені були покинути свої домівки.

Ці родини мешкають у прикордонній Чернігівщині, а тому потребують особливої уваги та піклування.

В рамках започаткованого поліцією благодійного проєкту «Від серця до серця» вдалося зібрати необхідну допомогу для майже 200 сімей, у яких виховуються понад 300 дітей.

Начальник поліції Чернігівської області Іван Іщенко: Наша спільна мета – показати своїм прикладом, що підтримка та допомога один одному – це успішне майбутнє цілої держави.

Начальник поліції Вінниччини Юрій Пархоменко: Турбота і добрі справи – це потужна сила, яка дає відчуття захищеності родинам, які мешкають у прифронтових регіонах.

Начальник поліції Буковини Віктор Нечитайло: Допомагаючи постраждалим від бойових дій ми виконуємо наш святий обов’язок. А безпека, захист і створення гідних умов для кожної дитини – пріоритет для поліції.

Активну участь у акції також взяли благодійні фонди «Я допомагаю дітям» та «Із янголом на плечі», капеланський батальйон «Маріуполь», громадська організація справа Кольпінга в Україні, Чернігівський громадський комітет захисту прав людини. Діючи як один злагоджений механізм, поліцейські та благодійники організували надання допомоги для постраждалих сімей у восьми куточках Чернігівської області. Українські серця сповнені добром і любов’ю до ближнього. Тож підтримуючи і допомагаючи один одному ми здолаємо всі виклики і труднощі війни!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь