Яблунівська громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 27.10.2021 15:53
Кількість переглядів: 381

Виконавчий комітет Яблунівської ї сільської ради оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки майна комунальної власності Яблунівської ї сільської ради

Об`єкт оцінки: нежитлове приміщення площею 263,3 кв.м., що знаходиться за адресою: Чернігівська область, Прилуцький район, с. Яблунівка, вулиця Яблунева,28 .

Мета: проведення експертної оцінки майна комунальної власності нежитлового приміщення, для визначення ринкової вартості для цілей продажу.

Конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності з незалежної оцінки об’єктів комунального майна, затвердженого 19.10.2021 року п'ятнадцятою сесією восьмого скликання Яблунівської сільської ради. Учасникам конкурсу потрібно подати до виконавчого комітету Яблунівської сільської ради конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтвердних документів. До підтвердних документів належать:

-заява на участь у конкурсі (за встановленою формою);

-копія установчого документа претендента;

-копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

-письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів;

-копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; -інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

Всі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою.

Конкурсна пропозиція претендента має містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях).

Термін виконання оцінки об’єкта не повинен перевищувати 10 календарних днів.

Документи приймаються по 17 листопада 2021 року (включно) за адресою: с. Яблунівка, вул. Незалежності,16 Яблунівська сільська рада. Телефон для довідок (04637) 65337.

Документи надсилаються поштою або подаються особисто до виконавчого комітету Яблунівської сільської ради за адресою: 17591, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с. Яблунівка, вул. Незалежності,16, телефон (04637) 65-3-37

Режим роботи: понеділок –п’ятниця: 8.00-17.00 год., вихідні дні – субота, неділя.

Прийом документів припиняється 17.11.2021 року о 17.00 год.

Конверти претендентів з конкурсною документацією розпечатуватимуться на засіданні комісії.

Конкурс відбудеться 19 листопада 2021 року о 11:00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь