Яблунівська громада

Чернігівська область, Прилуцький район

Шановні жителі Прилуцького району !

Дата: 02.08.2021 11:47
Кількість переглядів: 441

     

   Напередодні Дня Незалежності України, за традицією, в районі проводиться доброчинна акція "Посилка воїнам Збройних Сил України в зону проведення ООС" для наших земляків військовослужбовців Збройних Сил України, які дислокуються у Донецькій та Луганській областях.

      Долучитися до цієї акції може кожний, хто хоче підтримати нашу армію та наших земляків, які ризикуючи своїм здоров'ям та життям, зараз боронять кордони нашої держави від ворогів. При формуванні посилок просимо звернути увагу на такі потреби, а саме:

    - Засоби гігієни та побуту: вологі серветки, зубна паста та щітки, миючі засоби для посуду, губки та шкребки для посуду, мило для рук, пральний порошок, білизна (для дезінфекції рідка або суха), станки для гоління, туалетний папір, шкарпетки, рукавиці робочі.

    - Ліки: будь-які противірусні, знеболюючі (голови, спини, шлунка, нирок, зубів), жарознижуючі, антибіотики,

антисептики, препарати від печії, кашлю, при болю в горлі, різноманітні мазі, (протигрибкові, знеболюючі, зігріваючі, при опіках та ранозаживляючі), бинти, вата, еластичні бинти, пластир (різних розмірів), спирт, перекис водню, зеленка, йод, джугт-турнікет для зупинки кровотеч.

    Продукти: консерви м’ясні та рибні, цукор, олія, макарони, гречка, рис, горох, пшоно, борошно фасоване (1-2-5 кг), томатна паста, сало, ковбасні та м’ясні вироби, молоко згущене, чай (тільки в пакетах), кава заварна і розчинна, цукерки, печиво, домашня випічка, вода газована (негазована) мінеральна та солодка. Фрукти та овочі: цибуля, часник, буряк, морква, капуста, свіжі огірки, помідори, ягоди, яблука. Потрібні ще ганчірки для чистки зброї, але тільки х/б тканина (простирадла, рушники).

    Ємності для питної води (бочки, каністри), робочі рукавиці.

    По можливості просимо доставляти посилки в приміщення Прилуцької районної ради за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 220 до 19 серпня 2021 року. Домога буде доставлена ГО «Патріот Прилуки» в зону проведення ООС.

        Заздалегідь вдячні за будь-яку допомогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь